José Benlloch, alcalde de Vila-real, positiu en coronavirus

Fa dos setmanes que s'havia administrat la pauta completa de vacunació

L'alcalde de Vila-real ha comunicat que ha donat positiu en covid-19. José Benlloch ha explicat en un comunicat que després de notar simptomatologia compatible amb la covid-19 (tos, malestar i mucositat), s'ha sotmés a una prova en la qual ha donat com a resultat positiu en coronavirus.

Davant esta circumstància, afirma que ha de romandre 10 dies aïllat a casa guardant la corresponent quarantena.


El màxim representant polític de Vila-real ha fet saber també en la nota publicada que fa dos setmanes que s'havia administrat la pauta completa de vacunació i que a l'Ajuntament de Vila-real s'han estat prenent les corresponents mesures de prevenció per a intentar minimitzar el risc de contagi en l'activitat diària del consistori.
La situació ha sigut ràpidament comunicada als membres de l'equip de govern, als portaveus de tots els grups municipals a l'Ajuntament de Vila-real i als funcionaris habilitats nacionals del consistori.


Benlloch ha volgut fer-ho públic per a mostrar total transparència i també com un missatge a la ciutadania de la necessitat d'extremar la precaució.

Hi ha finalitzat el seu anunci advertint que "no podem cantar victòria perquè el virus segueix entre nosaltres i en este moment sembla que està sent més efectiu que mai en la seua propagació".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Espanya administrarà una tercera dosi de la vacuna contra la covid" "CORONAVIRUS COMUNITAT VALENCIANA: 2.913 nous casos de positius i tres defuncions"