El matrimoni d'alcaldes del Verger i els Poblets se vacunen perquè «sobraven dosis»

Els dos militants del PSPV s'han injectat la primera dosi de la vacuna este divendres
No només s'han vacunat ells | Twitter

Els alcaldes del Verger i Els Poblets, en la Marina Alta (Alacant), Ximo Coll i Carolina Vives, del Partit Socialista, s'han vacunat contra el coronavirus. I no pertanyen a una residència d'ancians ni son sanitaris.

Segons informa 'Levante-EMV', els dos militants del PSPV s'han injectat la primera dosi de la vacuna este divendres. Després de la pressió del PP i Compromís d'estos municipis, ho han confessat. I també han afirmat que s'ha vacunat el cap de la Policia Local del Verger i alguns policies i guàrdies civils dels dos pobles. 

Coll s'excusa dient que en la feina d'alcalde s'exposa a una gran quantitat de persones que rep cada dia en el seu despatx o en altres instal·lacions municipals i que, a demés, du les regidories de Servicis Socials i Sanitat i es trasllada tots els dies al centre de salut, exposant-se al virus. 

Segons explica, la directora del centre de salut li va informar de què havien sobrat set dosis, a pesar de què les persones majors de la residència encara no han rebut la vacuna. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos locals d'Alacant se salten l'horari de tancament amb gent dins fumant i ballant" "Les vies d'accés per carretera a Xàtiva"