La Policia dissol a 29 jóvens que estaven sense mascareta, bevent i consumint drogues en un parc de València

Els jóvens han abandonat el parc voluntàriament
Estaven sense mascareta i bevent i consumint drogues | Europa Press

Agents de la Policia Nacional han alçat esta vesprada de dimecres en la ciutat de València 29 actes a diferents grups de jóvens que es trobaven reunits en un parc del districte de Proveïments sense seguir les mesures sanitàries.

Els fets han passat cap a les 20.30 hores de la vesprada, quan els agents que feien faenes de prevenció dins del dispositiu establit per a garantir les mesures sanitàries, han observat en un parc del carrer de la Democràcia, una gran quantitat de jóvens reunits sense mascaretasense mantindre la distància de seguretat, bevent i consumint substàncies estupefaents.

A causa del gran número de persones congregades els policies han demanat col·laboració a més patrulles, per a la identificació de tots els xics, amb resultat de 20 actes per no usar la mascareta i no mantindre la distància social, 8 actes per consum de substàncies estupefaents i una per falta de respecte. Finalment els jóvens han abandonat el lloc voluntàriament.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Quatre metges valencians, entre els 100 millors d'Espanya" "L'opinió de Joan RIbó sobre les noves mesures del territori valencià"