La Policia Local posa 104 denúncies en tres dies en Alacant

Els agents expliquen que han augmentat les sancions per estar en grups, especialment en jóvens
Han augmentat les sancions per estar en grups, especialment en jóvens | Europa Press

L'Ajuntament d'Alacant informa que la Unitat de Barris, els Fox i la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Policia Local ha posat 104 denúncies per diferents infraccions de l'estat d'alarma durant les vesprades de dilluns a dimecres, en la seua major part, relatives a estar en grup i no portar mascareta. A demés, es van dissoldre quatre botellons en la cala de la Palmera, el Cap de l'Horta, l'Ereta i al carrer de la Carlota dins dels operatius policials per a fer front al Covid.

En les vigilàncies amb controls de trànsit i patrulles per la ciutat, la Policia ha alçat dos actes de denúncia a persones que han incomplit el toc de queda durant esta nit localitzades passades les 01.00 hores de la matinada davall dels efectes de l'alcohol al carrer del Catedràtic Soler i Primitiu Pérez, i durant les vesprades es van alçar 29 actes a la ciutat per no portar l'obligada mascareta, que comporten sancions de 100 euros.

Augmenten les sancions per estar en grups

La Policia Local d'Alacant alerta que esta setmana s'han incrementat les infraccions per estar en grups sobretot de jóvens, i s'han imposat un total de 62 denúncies. A demés en els controls antibotelló, els agents de Fox van dissoldre quatre que s'estaven celebrant en la cala de la Palmera, el Cap de l'Horta, l'Ereta i al carrer de la Carlota, denunciant a un total de 13 persones per consum d'alcohol. Davant la presència dels agents policials, els jóvens van emprendre la fugida per a evitar ser sancionats.

El regidor de Seguretat, José Ramón González, apel·la «que complim tots les normes en este pont de Sant Josep i seguim les mesures de Seguretat amb la mirada plena d'esperança que prompte eixirem d'esta pandèmia», i va apel·lar a «la responsabilitat individual de cada un dia rere dia per a protegir-nos de contagis perquè hem de posar fre junts a una quarta ona del Covid, amb molta consciència i reduint la mobilitat i evitant les reunions i festes al màxim, és la vida el que està en joc en els complicats moments de moltes persones».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"144 contagis i 15 morts per coronavirus en les últimes hores en el territori valencià" "Més de 3.000 contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya"