La Policia Local d'Alacant denuncia un local en la platja de Sant Joan per incomplir l'horari de tancament

Des de l'Ajuntament asseguren que hi ha «un comportament exemplar de la majoria dels locals de l'hostaleria»
Un local de la platja de Sant Joan en Alacant se salta l'horari de tancament | Pixabay

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament informa que durant la quinta jornada del tancament del sector de l'hostaleria i restauració, decretat per la Generalitat Valenciana a les 17.00 hores, la Policia Local ha denunciat a un local per incompliment de l'horari de tancament en la ciutat d'Alacant.

Els agents organitzen diàriament un ampli dispositiu d'inspeccions per a garantir el compliment de les mesures de seguretat en tota la ciutat, i s'ha comprovat «un comportament exemplar de la majoria dels locals de l'hostaleria i restauració, als que els ha agraït el gran esforç que estan fent per a fer front a esta pandèmia».

En l'operatiu organitzat este dilluns amb controls de trànsit estàtics i itinerants la Policia Local s'ha procedit a alçar una acta contra un local situat en la platja de Sant Joan, per incompliment de l'horari de tancament.

A demés, cap a les 23.00 hores de la nit, s'ha auxiliat a una persona sense llar, que es trobava en la rambla de Méndez Núñez, i que va ser informat per una patrulla de Policia Local de la possibilitat d'ocupar una plaça en l'alberg situat en Ciutat Jardí, i després de manifestar la seua voluntat de voler pernoctar, l'home de 58 anys, va ser traslladat a estes dependències municipals.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Simón advertix que venen «setmanes molt dures»" "La incidència acumulada de coronavirus en el territori valencià està en 516,87 casos"