La Policia Local d'Alacant dissol 8 festes en cases i un botelló

També s'ha sancionat a dos locals per incomplir horari i permetre el consum en la barra
Celebren 8 festes privades en cases i un botelló en el carrer en Alacant | Pexels

La Policia Local d'Alacant ha posat 23 denúncies per diferents infraccions de l'estat d'alarma, en la seua major part, relatives al toc de queda, el torn de nit ha dissolt huit festes en cases, un botelló en el carrer de Benalúa i ha sancionat a dos locals per incomplir horari i permetre el consum en la barra dins de l'operatiu policial per a fer front al Covid-19.

Els agents de les unitats Fox i del servici nocturn de la Policia Local durant tota la nit, en les vigilàncies amb controls de trànsit i patrulles per la ciutat, han alçat 11 actes de denúncia del dissabte al diumenge, a persones que han incomplit el toc de queda. La Policia recorda que les noves mesures establixen restriccions en la mobilitat, des de les 23.00 hores i fins a les 06.00 del matí.

A demés, en el carrer Arquitecte Guardiola, els agents van intervindre dissolent un botelló, l'actuació s'ha saldat amb quatre propostes de sanció per consum d'alcohol en la via pública i es van decomissar les begudes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els 57 municipis valencians que comencen el 2021 sense haver tingut coronavirus" "46 festes en cases, 56 multes i 12 sancions en establiments en Alacant"