La Policia Local d'Alacant dissol un botelló i a un grup de jóvens que no respectaven les normes

La policia ha intensificat els controls en la ciutat
Estaven fent botelló enmig del carrer | Europa Press

La Policia Local d'Alacant ha posat 27 denúncies per desobediència incomplint les mesures sanitàries i de seguretat per a fer front al Covid-19 en la ciutat. La Policia ha hagut de desallotjar un grup de jóvens que estaven fent botelló i reunits, i s'han sancionat a quatre persones per consumir alcohol i no portar les mascaretes obligatòries posant en risc la seua salut i la de les persones i familiars.

A demés, els agents policials han denunciat a deu persones que estaven agrupades i sense respectar les distàncies. La Policia, davant de la gravetat dels contagis, han incrementat els operatius davant de l'entrada en vigor de les noves restriccions.

Des de l'Ajuntament fan una crida al fet que s'usen les mascaretes. Este dilluns la Policia ha imposat 15 noves denúncies, que s'unixen a les 57 del cap de setmana. En este sentit, l'edil de Seguretat ha insistit que «la mascareta és obligatòria i una de les mesures més eficaces per a evitar que ens contagiem i hem de portar-la sempre en la via pública».

En els dispositius de vigilància durant la vesprada s'han alçat també dos actes per fumar en grups, i altres quatre per no respectar les distàncies entre persones i desobeir les indicacions policials per a garantir que no es produisquen nous contagis.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Covapa demana el tancament «immediat» de les escoles pel Covid-19" "Mor un home de Viver després de rebre les dos dosis de la vacuna del Covid-19"