La Policia Local de València canvia el seu horari pel coronavirus

La Taula Tècnica, que s'ha celebrat este dimarts en la central de la Policia Local, ha donat llum verda
S'ha canviat l'horari | Cedida

La Policia Local de València ha aprovat un canvi en la seua organització horària per a «augmentar la protecció de tota la plantilla davant l'evolució epidemiològica de la pandèmia de Covid-19». La Taula Tècnica, que s'ha celebrat este dimarts en la central de la Policia Local, ha donat llum verda, per unanimitat de tots els sindicats, a un nou horari a partir del pròxim 25 de gener.

Esta nova planificació '7/7' establix dos torns, una setmana completa de treball durant set dies i una altra de descans per a tota la plantilla amb la finalitat de minimitzar l'impacte en el suposat cas que es produïsca algun contagi.

«La Regidoria de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València sempre ha treballat amb l'objectiu de protegir a la plantilla i esta mesura respon al mateix propòsit: protegir als que ens protegixen», declara el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano.

«Donem el mateix servici però millorant les condicions en les que treballa la plantilla en les circumstàncies actuals», ha afegit el responsable de l'àrea de Seguretat en el consistori, que ha negat que el nou horari siga paregut al que va posar en pràctica Policia Local de València en març, a l'inici de la pandèmia, que era de 7 dies treballats i 14 descansats. «Ara no és possible, entre altres raons, perquè la quarantena ha baixat i estem adaptant-nos a criteris sanitaris» ha argumentat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Indignació per les aglomeracions en els exàmens presencials en la UV" "Atenció: Rècord de morts en el territori valencià"