Puig insta a les companyies aèries a difondre les mesures del tancament perimetral del territori valencià

Esta missiva es produïx amb motiu de l'entrada en vigor del decret de les mesures de control del Covid-19 per Nadal
Puig demana a les companyies aèries que informen del tancament perimetral | ACN

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha remés una carta este dilluns al ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, en la que l'informa que s'ha dirigit als responsables de les companyies aèries de les que operen en els aeroports situats en territori valencià instant-los que difonguen en origen les mesures en relació al tancament perimetral.

Esta missiva es produïx amb motiu de l'entrada en vigor del decret de les mesures de control del Covid-19 per Nadal. Al mateix temps, Puig ha agraït la col·laboració del Ministeri per a «garantir» el compliment de les restriccions adoptades per a fer front al coronavirus.

En les cartes remeses a totes les companyies aèries que volen al territori valencià, el president remarca les restriccions en vigor a partir d'este dilluns i sol·licita que difonguen als seus clients les citades mesures perquè els viatgers que complisquen les excepcions recollides en la normativa --raons professionals o retorn al domicili habitual, principalment-- «justifiquen degudament l'entrada i s'eviten un viatge que esdevindria inútil al no poder entrar en territori valencià».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat explica què farà amb qui es negue a posar-se la vacuna contra el coronavirus" "El Pare Noel recorrerà els carrers de Burjassot durant el dimecres i dijous"