Sergio Ramos, positiu per coronavirus

A la lesió que li té de baixa se li suma ara este contagi en un 2021 molt desafortunat

El Real Madrid ha comunicat que el seu capità Sergio Ramos, lesionat en l'actualitat, ha donat positiu per coronavirus. El futbolista a penes ha estat en contacte amb els seus companys a causa de la seua baixa i només acudia a Valdebebas per a la recuperació de la seua última lesió muscular, que li ha apartat d'este tram de la temporada.

Ramos va caure lesionat després de la trobada d'Espanya contra Kosovo, en el qual va jugar els minuts finals.

El central es va quedar en la gespa al final de la trobada per a completar el poc temps de joc amb més exercici físic quan va tornar a lesionar-se en el bessó. Han passat quasi dos setmanes i el temps de baixa estimat rondava el mes. Està per veure si este positiu retarda eixa recuperació mentre el jugador, més enllà que siga o no asimptomàtic, haurà d'aïllar-se.

La seua última aparició pública va ser dissabte passat en el Di Stéfano, per a seguir en directe el Clàssic des de la graderia, on com és habitual es va mostrar participatiu encoratjant i protestant des del seu seient. En finalitzar el xoc també va estar en el túnel de vestuaris, on va seguir l'embolic entre els blaugranes i Gil Manzano.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Saps si eres negacionista?" "El calvari de Lucía després del coronavirus: 17 anys i en cadira de rodes"