El territori valencià ha vacunat a 3.252 persones contra el Covid-19 en la primera setmana

S'han rebut un total de 61.225 dosis de la vacuna de Pfizer
El territori valencià ha vacunat a 3.252 persones contra el Covid-19 en la primera setmana | Europa Press

El territori valencià ha vacunat fins al moment a un total de 3.252 persones i ha rebut 61.225 dosis de la vacuna de Pfizer, el que suposa el 5,3% de dosis repartides. Estes són algunes de les xifres incloses en l'informe d'activitat del procés de vacunació enfront del Covid-19 del Ministeri de Sanitat, amb dades des del 27 de desembre, dia en què van començar les vacunacions, fins al 4 de gener.

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha precisat que fins al moment s'ha vacunat en Espanya a un total de 82.834 persones, al mateix temps que ha confirmat que s'ha rebut un total de 718.575 dosi de la vacuna de Pfizer, unes 360.000 este mateix dilluns.

En la conferència de premsa després de la reunió del Consell Interterritorial de Salut, Illa ha explicat que este dilluns ha arribat una nova remesa de vacunes (unes 360.000) de Pfizer -el tercer lliurament, i la segona ja de manera regular-, però ha demanat que esta última remesa no es comptabilitze per a fer comparacions amb les vacunes ja administrades, ja que acaben de rebre's.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: 353 localitats valencianes amb casos de coronavirus en els últims tres dies" "El sindicat mèdic avisa: «Pot haver un col·lapse del sistema sanitari»"