La UCV suspén les classes presencials davant la incidència de la pandèmia del coronavirus

Serà a partir del dia 28 de gener i es prolongarà un mes
La decisió ha sigut comunicada esta vesprada | ACN

La Universitat Catòlica de València (UCV) ha anunciat la suspensió de la docència presencial a partir d'este dijous 28 de gener davant la situació de la pandèmia de coronavirus i amb l'objectiu de garantir l'activitat universitària i preservar la salut de la comunitat universitària i l'aprenentatge dels alumnes.

Així ho ha indicat el rector de la UCV, José Manuel Pagán, després de la reunió del Comité Científic UCV-COVID-19, en la que s'ha analitzat la situació actual de la incidència acumulada de la pandèmia, amb especial atenció a les noves variants del virus i els seus efectes.

El rector ha traslladat esta decisió a la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, que ha agraït les mesures adoptades per la UCV donada l'evolució de la pandèmia, així com les que s'han desenvolupat des de l'inici d'esta.

Preservar la salut de tota la comunitat universitària

José Manuel Pagán ha destacat que totes les decisions que ha adoptat la UCV busquen un doble objectiu, que és «garantir que l'activitat universitària es desenvolupe amb totes les garanties acadèmiques i sanitàries» i «preservar la salut de tota la comunitat universitària i el procés d'aprenentatge dels nostres alumnes».


El rector ha manifestat que la proposta de la UCV és «alinear-se amb la situació de la qual alerten les autoritats sanitàries i, amb això, la proposta del Comité Científic UCV-COVID-19, minimitzar els contactes grupals i possibles contactes durant els trasllats en els transports».

En este sentit, ha proposat la docència no presencial, a excepció d'aquelles activitats que necessàriament hagen de desenvolupar-se de manera presencial i per a les que s'extremaran les mesures de seguretat sanitàries.

Es prolongarà fins al 28 de febrer

L'adopció d'esta mesura, que ha sigut comunicada a tota la comunitat universitària, PDI, PAS, investigadors i alumnes, s'iniciarà dijous que ve 28 de gener amb l'inici del segon semestre i es prolongarà fins al dia 28 de febrer.

El curs universitari s'ha desenvolupat en la Universitat Catòlica de València (UCV) amb normalitat, seguretat i màxima presencialitat, així com amb aules espill i grups alterns per a fer front a les circumstàncies sanitàries.

No obstant això, davant la greu incidència de la pandèmia, la UCV fa un pas més per a garantir la seguretat dels alumnes i de la comunitat universitària en general i trasllada la docència a la modalitat no presencialitat. La resta de servicis es desenvoluparà amb plena seguretat extremant, com s'ha fet, les mesures per a evitar la incidència de la pandèmia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Continuen augmentant els contagis en el territori valencià" "URGENT: Confirmats 29 brots en el territori valencià"