La UPV confirma diferents casos de Covid-19 entre els alumnes del Campus Vera

Hi ha més de 20 alumnes contagiats
Els alumnes estan aïllats en les seues habitacions | Facebook

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha confirmat diferents casos positius de Covid-19 en universitaris del campus de Vera. D'ells, uns 20 contagis són d'un brot originat en la mateixa entitat universitària i, després de comunicar-ho a Salut Pública, ha pres mesures per a la contenció del virus.

Es tracta de quatre estudiants residents en el Col·legi Major Galileu Galilei i de 23 alumnes de diferents titulacions de la universitat que s'impartixen en el campus de Vera, en València, que són contactes estrets del primer dels casos detectat, han confirmat a EFE fonts de la UPV.

Com a mesura de contenció, després d'acordar-ho amb Salut Pública, s'ha decidit confinar als residents del Col·legi Major, una institució privada situada al campus de Vera, en les seues habitacions, han explicat les fonts.

A demés, a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi natural, a on estudia el primer alumne detectat, s'ha decidit passar a fer classes en línia dels cursos 2n, 3r i 4t del Grau en Biotecnologia, mentres es desinfecten les aules i laboratoris corresponents. Segons han explicat les fonts, estan a l'espera del resultat de les proves PCR que s'han fer a alumnes i professors «contactes estrets dels casos confirmats», pel que encara no saben el número exacte de contagiats.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les mascaretes KN95, sense certificat europeu, estaran a la venda fins a finals d'any" "L'OMS avisa d'un altre desastre mundial relacionat amb el coronavirus"