Moltes falles renoven amb els artistes fallers per a fer front a la crisi del coronavirus

Les comissions han mostrar empatia cap al col路lectiu
Les comissions volen evitar el tancament dels tallers | Ajuntament de Val猫ncia

 

La cancel路laci贸 de les Falles a causa de la crisi del coronavirus ha paralitzat el treball dels artistes fallers. Per aix貌, moltes comissions, que han mostrat gran empatia cap a este col路lectiu, han renovat els seus contractes per al 2021 i, d'esta manera, evitar el tancament dels seus tallers. 

 

Segons informa 'Levante-EMV', la Secci贸 Especial ja tenia confirmades les renovacions abans de la suspensi贸 temporal de la festa. D'esta manera, la falla l'Antiga de Campanar ha renovat amb Carlos Cars铆 i el Pilar amb Paco Torres. Este dimarts, ha sigut la falla Exposici贸-Micer Masc贸, la que ha renovat amb els seus dos artistes: David S谩nchez Llongo i Joan S. Blanch.

 

La renovaci贸 s'ha produ茂t despr茅s de qu猫 l'artista David S谩nchez conseguira traslladar la falla plantada sense patir a penes desperfectes. De la mateixa forma, l'artista ja havia causat bones impressions durant l'any 2019. 

 

Per altra banda, la Federaci贸 Primera A ha anunciat la renovaci贸 d'artistes fallers en moltes comissions: Paco Giner en Grabador Esteve, Vicente Herrando en Trafalgar, Carlos Cars铆 en Telef貌nica, David S谩nchez en la Nova d'Orriols, Xavier Herrero en San Vicent-Periodista Azzati, Pau Soler en Quart Extramurs, Paco Torres en Quart-Palomar i Luis Espinosa en Jer贸nima Gal茅s-Lit貌graf Pascual i Abad. Tamb茅 ho ha fet la falla Doctor Manuel Candela-Avinguda del port amb Rafa Guillot o Bolseria-Tros Alt amb Art en Foc. 

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!