La Junta Central Fallera oferix un kit per a viure les “Falles en línia”

Han dissenyat una caixa especial amb la idea que siga un record inesborrable d’allò que van a viure en este març tan insòlit
Al llarg dels pròxims dies es repartiran als casals fallers | JCF

Com ja va anunciar el president de Junta Central Fallera Carlos Galiana en l’última Assemblea de presidents, totes les comissions censades a JCF anaven a disposar d’un 'kit' que els ajudaria a participar en les diferents activitats totalment telemĂ tiques que s’han preparat per al mes de març de 2021.

Per això, s’ha dissenyat una caixa molt especial amb la idea que siga un record inesborrable d’allò que van a viure en este març tan insòlit. El contingut de la caixa no deixarĂ  indiferent a ningĂş: des d’instruccions per a fer un parot; la fusta del parot; una bunyolera; un paquet de globus per a les 'globotaes'; el retallable de la Mare de DĂŠu dels Desemparats per a l’Ofrena virtual; la mĂ  en fusta protagonista de la imatge grĂ fica de les Falles 2021 (obra de Diego Mir i Fase Studio); i el cartell adaptat d’esta imatge grĂ fica en el que pot llegir-se ÂŤTORNAREMÂť.

Esta caixa, una per cada comissiĂł de falla, començarĂ  a lliurar-se durant els pròxims dies, a travĂŠs de la DelegaciĂł de Festejos de JCF i l’ajuda encomiable de les Delegades i Delegats de tots els sectors de falla, els qui han participat en tot moment en el muntatge i preparaciĂł dels 'kits fallers'.

Per la seua part, Galiana ha afirmat que ÂŤel 'kit' ĂŠs nomĂŠs una de les sorpreses que hem preparat per a fer especials estes #Falles21EnLĂ­nia. Vull fer un especial agraĂŻment als Delegats de sector, i a la DelegaciĂł de festejos per l’ajuda. Esperem que agraden a totes les comissions i que s’animen a participar de totes les activitats telemĂ tiques, demostrant a la ciutat i al mĂłn que la part immaterial de la festa ĂŠs la que ens mantĂŠ units i ens farĂ  tornar mĂŠs prompte que tardÂť.

🌞 Vols saber l'oratge que farĂ ? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imĂ tgens! Seguix-nos en Instagram

"URGENT: Sanitat autoritza la Nit del Foc en València" "El Consell de la Joventut de València organitza un concurs de ninots de falla fets a mà"