EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

L'artista faller Juanjo García pateix un accident durant la plantà d'un monument

García estava treballant junt amb el seu equip en la plantà del monument de la Falla Ripalda-Sogueros
Imatge de l'artista faller Juanjo García | Indumentat, Revista de moda valenciana

 

L'artista faller Juanjo García es troba hospitalitzat després de resultar ferit durant la plantà d'un dels seus monuments en caure des d'una escala que es va trencar.

 

García estava treballant junt amb el seu equip en la plantà del monument de la Falla Ripalda-Sogueros, que estava fent-se a la manera tradicional, "al tomb", és a dir, alçada a pols per part de persones, en lloc de grues i altres maquinàries. En un moment donat, va voler arreglar un desperfecte causat en una peça, quan l'escala on estava recolzat es va trencar.

 

L'artista va caure des d'uns quatre metres, patint un fort impacte, que li ha deixat diverses costelles trencades, així com traumatisme al cap. A hores d'ara continua ingressat a l'Hospital La Fe, en observació, per veure com evoluciona.

 

Segons apuntava Levante-EMV, davant aquest succés, el Gremi d'Artistes Fallers s'ha posat en marxa per a mobilitzar altres artistes que no estiguen plantant monuments, per tal que ajuden a l'equip de Juanjo García, que té pendent de plantar diversos monuments a València, així com un a Carlet.

 

L'artista Juanjo García s'ha especialitzat en la creació de monuments fabricats amb vareta, i plantats a la manera tradicional.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!