Bloqueig anticiclònic

Sobre la Comunitat Valenciana amb aire fred a les capes altes de l'atmosfera les pluges poden ser generals i fins i tot intenses en punts de la costa

Portem uns dies on l'anticicló és l'amo i senyor de l'oratge. A vegades, quan coincideixen l'anticicló enviant vents de llevant sobre la Comunitat Valenciana amb aire fred a les capes altes de l'atmosfera les pluges poden ser generals i fins i tot intenses en punts de la costa (sobretot de La Marina i La Safor), però en esta ocasió falten ingredients perquè es registren pluges generals i importants.

Tenim l'anticicló on toca (al centre d'Europa) enviant-nos llevant des d'ahir però falta inestabilitat en altura perquè ploga. Pot ser la persistència del llevant, acabe deixant el cel més cobert i les temperatures ja es van ressentir ahir en quedar l'ambient més humit i fresc però tot indica que de cara als pròxims dies de ploure serà poc i no per tot arreu (la qual cosa és una notícia bona per al llarg pont que tenim per davant).

Hui, tret d'alguns núvols baixos i de les boirines que hi haurà a la costa a primera hora del dia, tindrem un dia dominat pel sol amb temperatures lleugerament més altes que les d'ahir.Demà divendres tampoc cal esperar canvis significatius, i les previsions 'diuen' que de cara al llarg cap de setmana que tenim per davant persistiran l'anticicló, el llevant i encara que la nuvolositat serà més abundant les pluges seran dèbils allà on ploga (que tampoc seran pluges generals).


Demà cal esperar un nou descens de les temperatures. Només seran un o dos graus però l'ambient tornarà a ser més fresc.L'oratge del llarg cap de setmana que tenim per davant potser no deixarà content ningú perquè tindrem núvols però plourà poc, i podrem veure el sol però no serà un sol massa condidor, i és que no podem oblidar que estem a la tardor i és el que toca.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Uns dies de llevant" "Hui ponent, demà llevant"