La calor va a més, però afluixarà un poc el ponent

Observarem núvols mitjans i alts al cel que entren des de l'interior, on són més compactes i fins i tot podrien arribar a deixar plugims dèbils

Dilluns, només començar la setmana, notarem com el vent havia mogut de ponent, i amb ell, de seguida pujaven les temperatures.

Ahir es reforçava el vent i encara feia un poc més de calor, i eixa serà la tònica dels pròxims dies: pas de núvols que en arribar molt descastats a la Comunitat Valenciana només poden deixar algun ruixat dèbil en punts de l'interior.

Comencem el dia amb pocs canvis en les temperatures (només en algun observatori han pujat lleugerament) i amb núvols mitjans i alts al cel que entren des de l'interior, on són més compactes i fins i tot podrien arribar a deixar plugims dèbils.


Demà dijous afluixarà un poc el ponent i això es traduirà en temperatures més baixes a la costa i al nord. Al centre i al sud es mantindran tan altes com les de hui. Tindrem més núvols de vesprada però seran completament inofensius.

Divendres en bufar de mestral encara podria baixar algun grau al nord mentre que al centre, al sud i a la costa les temperatures es mantindrien sense canvis.

Atenció perquè el cap de setmana, si no canvien les coses, tindrem la primera invasió d'aire càlid de l'any deixant les temperatures en valors estivals, sobretot al sud u a l'interior on els termòmetres podrien tocar els 35 graus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El vent de ponent constant s'encarregarà de pujar les temperaturesEl vent de ponent con" "Una setmana de ponents, que farà pujar les temperatures"