Creen la imatge més preciosa de la Lluna com mai s’ha vist abans

Esta obra d’art, del fotògraf Andrew McCarthy, ha sigut possible gràcies a més de 1,5 TB de dades de dos telescopis i una càmera
Imatge de la Lluna plena més preciosa captada mai abans | Andrew McCarthy

Imatge espectacular i preciosa de la Lluna com mai abans l’havíem vist. L’especialista en esta classe de fotografies, Andrew McCarthy, és el creador d’esta obra d’art a partir de la primera Lluna plena de la tardor del passat cap de setmana. Esta proesa ha sigut possible gràcies a una combinació de recursos.

Concretament, McCarthy explica que, per a fer l'espectacular imatge, va necessitar fer prop de 48.000 fotografies de 16 megapíxels cada una amb l’objectiu de combinar-les per tal de compensar la distorsió de l’atmosfera. No obstant, el punt clau per a arribar a l’objectiu final de la imatge va ser la utilització de les imatges de dos telescopis, a demés de la càmera d’alta resolució. Tot junt ocupava més d'1,5 TB de dades d’imàtgens que, posteriorment, va combinar amb este espectacular resultat.

Una fotografia d’alta resolució de 110 megapíxels

Es calcula que la càmera d’alta resolució usada per a fer les fotografies prenia unes 15 imatges per segon i tot es va fer en només una hora. No obstant, la mescla final va necessitar tota una nit de faena, ja que la unió de totes les imàtgens a través del Photoshop va ser molt complexa. Finalment, la imatge que s’ha publicat ocupa uns 110 megapíxels. Clica aquí per vore-la a resolució original.

Gràcies a esta alta resolució, mai vista fins ara del satèl·lit, la imatge és capaç d’oferir amb detall la visió dels cràters i les seues siluetes justet en el contorn de la Lluna. Tota una obra d’art que ja està a la venda, ja que McCarthy oferix la imatge original en format PNG per 30 dòlars a través de la web, mentres que per només dos dòlars la podem comprar en format fons de pantalla per al nostre telèfon mòbil.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nou desastre nuclear en Japó per culpa del tifó Hagibis" "València en alerta màxima: arriba una nova i perillosa gota freda"