La NASA publica unes espectaculars fotos de la Terra fetes des de l’espai

Les imàtgens han sigut captades recentment des de l’Estació Espacial Internacional i mostren molts punts del planeta de dia i de nit, també de la península Ibèrica, igual com fenòmens meteorològics i astronòmics

Imatge d'un astronauta des de l'Estació Espacial Internacional
Imatge d'un astronauta des de l'Estació Espacial Internacional | NASA

Espectaculars imàtgens les que ens arriben des de l’espai. Concretament, la NASA ha fet públiques unes fotografies de gran qualitat fetes des de l’exterior del nostre planeta en què es mostren diversos punts de la Terra de dia i/o de nit, incloent també la península Ibèrica. Algunes de les imàtgens compten amb una bellesa impressionant, ja que mostren el contrast de la corba terrestre amb la negror de l’espai exterior i les llums artificials nocturnes de les zones urbanes més poblades. 

Imatge de la península Ibèrica vista des de l'espai
Imatge de la península Ibèrica vista des de l'espai | NASA

 

Les fotografies han estat fetes per part dels astronautes a bord de l’Estació Espacial Internacional i algunes d’elles mostren part d’eixa infraestructura sobrevolant la Terra, igual com un contrast espectacular entre la Terra, la negror espacial plena d’estreles, la Lluna i el Sol. 

Vista de la Lluna i la corba de la Terra
Vista de la Lluna i la corba de la Terra | NASA

 

Imatge de la via làctia vista des l'Estació Espacial Internacional
Imatge de la via làctia vista des de l'Estació Espacial Internacional | NASA

 

Les imàtgens han sigut preses al llarg dels últims mesos i també mostren alguns dels fenòmens meteorològics més importants que hem tingut últimament i que han sigut visibles des de l’espai, com ara l’huracà Florence, que va pegar amb força la costa sud-est dels Estats Units el passat mes de setembre amb moltes víctimes mortals.

Imatge de l'huracà Florence vist des de l'espai
Imatge de l'huracà Florence vist des de l'espai | NASA

 

També es van prendre instantànies del fum dels greus i històrics incendis de Califòrnia de l’any passat, igual com de fenòmens astronòmics importants, com ara eclipsis o les aurores boreals. En este enllaç podeu vore les 464 espectaculars fotografies que la NASA ha fet públiques.  

El fum dels greus incendis de Califòrnia també van ser percebuts des de fora de la Terra
El fum dels greus incendis de Califòrnia també van ser percebuts des de fora de la Terra | NASA

 

Les aurores boreals vistes des de l'espai
Les aurores boreals vistes des de l'espai | NASA

 

La NASA ha donat a conéixer les imàtgens a través del seu compte oficial de Twitter, a on ha expressat la bellesa de les fotografies: «La Terra és especial perquè és l’únic lloc de l’univers que sabem cert que conté vida; celebrem la seua bellesa observant estes impressionants imàtgens del nostre planeta», explica.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari