Un dia de calma

Acabarem el mes de novembre amb pocs núvols al cel i encara que les temperatures baixaran en en calmar el vent tindrem la sensació que fa més caloreta
Després d'uns dies de vent i fred pense que tots agrairem que hui el vent en calma i ens deixe respirar una miqueta.

Ahir va perdre força amb el pas de les hores i no va ser tant fred. Hui tenim una xicoteta falca anticiclònica que encara ens enviarà mestral fluix fins a mig matí. A migdia i de vesprada el vent quedarà quasi encalmat i donarà l'oportunitat al xaloc (vent del sud-est) perquè es deixe sentir.


Les temperatures nocturnes baixaran lleugerament i les màximes també quedaran un parell de graus més curtes en deixar de bufar el ponent.

Acabarem el mes de novembre amb pocs núvols al cel i encara que les temperatures baixaran en en calmar el vent tindrem la sensació que fa més caloreta.


L'alegria ens durarà poc perquè demà dimecres i coincidint amb l'inici de l'hivern climatològic notarem com torna el ponent i com es reforça a partir de la vesprada quan el cel quedarà més cobert anunciant-nos l'arribada d'un front per dijous. Les temperatures nocturnes no patiran canvis i les diürnes pujaran un poc.

 
 


Dijous el mestral cobrarà de nou protagonismes en reforçar-se a mesura que ens vaja creuant el front que deixarà ruixats dèbils entre la matinada de dimecres i el migdia de dijous amb una cota de neu d'uns 1.200-1.300 metres.

Divendres el mestral encara bufarà amb força a la mitat nord de la Comunitat i encara que no porta compte de desaparéixer ni d'en calmar el cap de setmana bufaria amb menys força.


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un novembre molt fred" "Novembre acabarà ventós i fred"