EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Dilluns tranquil de matí i arruixons de vesprada en l'interior a les portes d'una nova gota freda

Els núvols d'evolució podran donar lloc a arruixons en l'interior, preferentment en la mitat nord, que poden arribar ocasionalment fins a la costa en Castelló i València.
Ja de vesprada, els núvols d'evolució podran donar lloc a arruixons en l'interior, preferentment en la mitat nord | Arxiu
 

 

Este dilluns de matí l'oratge es mantindrà estable, amb cels poc nuvolosos. El vent serà variable, tendint a fluix, però amb intervals moderats en el litoral. Ja de vesprada, els núvols d'evolució podran donar lloc a arruixons en l'interior, preferentment en la mitat nord, que poden arribar ocasionalment fins a la costa en Castelló i València.

 

Mapa de previsió | Aemet

 

Quant a les temperatures mínimes sense canvis i màximes, en ascens en el litoral de València, i sense canvis importants en la resta. En Castelló les màximes poden arribar fins als 29ºC en la capital, mentres que les mínimes, poden arribar als 10ºC en la comarca dels Ports

 

Temperatures | Aemet
 

En València s'esperen temperatures una miqueta més altes, i se superaran els 30ºC en bona part de la província i seran especialment altes en la comarca de La Safor. Quant a les mínimes, s'esperen de 14 graus en les comarques de Requena-Utiel i de la Vall d'Albaida. 

 

Mapa temperatures | AEMET

 

En Alacant, les màximes giraran al voltant dels 30 graus en la major part de la província, mestres que les mínimes, de fins a 14 graus, afectaran a la comarca de l'Alcoià. 

 

Una nova DANA afectarà al territori valencià

De cara a la setmana pròxima, s'espera una previsió molt inestable, ja que està prevista l'entrada d'una DANA, tradicionalment gota freda, pel Cantàbric oriental a partir del dilluns, i que deixarà en els pròxims dies pluges molt fortes i intenses en tota la zona mediterrània.

 

De fet,  l'Agència Estatal de Meteorologia preveu que les precipitacions seran fortes, ocasionalment molt fortes, amb vents intensos i mal estat de la mar, durant diversos dies. En concret, les precipitacions més intenses s'esperen el dimarts en àrees de Catalunya i el dimecres en la Comunitat Valenciana i Balears. 

 

 

L'Aemet alerta a més d'un significatiu descens tèrmic el dimarts, que podrà ser fins i tot extraordinari en zones de l'interior de la península.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!