Encara queden dos o tres dies de temporal

Allà on es deixe veure hui un poc més el sol les temperatures quedaran un parell de graus més altes que les d'ahir

No podem abaixar la guàrdia perquè estam davant d'una situació meteorològica un tant estranya provocada per la borrasca Blas que des del cap de setmana passat esta voltant entre el nord d'Àfrica i les Balears.

No acaba d'afectar-nos de ple tot i l'important temporal marítim que estem tenint els últims dies que manté la flota pesquera amarrada a port, i afecta la connexió marítima amb les Balears.

Dit açò, tot indica que Blas es desplaçarà cap al nord les pròximes hores accentuant el temporal marítim al nord de l'arxipèlag, a Catalunya i al nord de la Comunitat Valenciana, però si van complint-se les previsions, a partir d'esta vesprada la borrasca es desplaçarà de nou cap al centre del mediterrani allunyant-se de la Comunitat Valenciana. Seran els primers símptomes que Blas comença a remetre

Encara queden dos o tres dies de temporal, i cal estar atents al temporal marítim perquè no començarem a notar que afluixa ben bé fins divendres a última hora.

Hui continuem amb avís groc per ones de més de 3 metres a Castelló, València i al nord d'Alacant.


Allà on es deixe veure hui un poc més el sol les temperatures quedaran un parell de graus més altes que les d'ahir.


Demà divendres la flota pesquera acabarà la setmana laboral sense poder eixir de port perquè es mantindrà l'avís per temporal marítim a bona part de la franja costanera de la Comunitat Valenciana.


Durant el matí encara pot ploure dèbilment en punts de la costa del nord d'Alacant però la tendència serà que vagen obrint-se clars i que la mar vaja perdent força cap a última hora. Les temperatures nocturnes no patiran canvis i al centre del dia farà més bona hora.


El cap de setmana es presenta estable i amb temperatures sense canvis significatius. Les nits seran més fresques però al centre del dia el vent de mestral s'encarregarà de deixar el mercuri dels termòmetres més baixos a l'interior però més alts a la costa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Temporal de gregal i pluja a la costa" "La borrasca Blas ha fet mitja volta i s'acosta amb un vendaval i ones de 6 metres"