Un cap de setmana menys ventós i menys fred

El vent bufarà amb menys intensitat i, per tant, les temperatures seran un poc més càlides
Un cap de setmana menys ventós i menys fred | Jordi Payà

A les portes del cap de setmana i després d'un parell de dies més freds tot indica que les temperatures encara es mantindran baixes a la nit però cada volta seran més suaus al centre del dia, entre altres coses perquè el vent encara es deixarà sentir de ponent però bufarà més fluix i un poc menys fred.

La nit ha sigut ben freda, amb gelades generals per l'interior que han arribat a tocar zones del centre i fins i tot punts propers a la costa. A la franja més costanera les temperatures a molts observatoris han quedat per davall dels 5 graus (per a nosaltres una nit de rigorós hivern a les que enguany no estem acostumats).

El vent encara es deixarà sentir al nord de Castelló amb ratxes moderades però pense que a partir de mig matí o migdia bufarà més fluix i un poc més càlid (o menys fred).


Demà dissabte pujaran tant les mínimes com les màximes. La nit no serà tan freda i al centre del dia farà molt bona hora amb màximes que s'aproparan de nou als 20 graus al centre i a la costa, i només al nord de Castelló encara quedaran per davall dels 10 graus.


Diumenge amb pas de núvols mitjans i alts i amb vent moderat de component oest (mestrals i ponents) les temperatures continuaran pujant.

Començarem la setmana tornant a la rutina després de les vacances de Nadal amb oratge estable i temperatures suaus, de nou altes per l'època, però mirant de reüll els mapes a mig i a llarg termini perquè sembla que hi haurà possibilitat de canvis per a la segona part de la setmana. Els models donen probabilitat de pluja i fins i tot de neu... però encara és prompte i no volem alçar il·lusions a tan llarg termini.

Ho confirmarem els pròxims dies.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els Reis porten l'hivern" "Els Reis Mags portaran gelades a gran part de la Península Ibèrica"