Precipitacions localment persistents i nevades importants per damunt de 600 metres en la Comunitat

Temperatures mínimes en Morella
Predicció del temps per a este diumenge, 10 de gener | València Diari

El territori valencià viurà una jornada de diumenge amb gelades i precipitacions localment persistents i nevades importants per damunt de 600 metres i puntualment de 300 metres a l'interior, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

A demés, hi haurà intervals nuvolosos, que augmentarà a nuvolós amb precipitacions localment persistents en el terç nord i més disperses en la resta.

A l'interior nord de Castelló, bufarà vent del nord-oest moderat i en la resta vent del nord fluix, amb intervals de moderat en el litoral.

Temperatures mínimes en Morella

Quant a les temperatures, en la província de Castelló, les màximes no superaran els 10 graus en cap observatori. Les més altes es preveuen en Castelló de la Plana i en la Vall d'Uixó, amb 9º. Respecte a les mínimes, rondaran els 6º, encara que en Morella descendiran fins als -3º.


En la província de València, la temperatura més alta la registrarà Gandia, amb 11°, seguida de València, amb 10°. Les mínimes més baixes descendiran fins als -2º en Requena i -1º en Ontinyent.

Finalment, en la província d'Alacant, la capital conseguirà els 13 graus, Elx els 12º i Dénia i Orihuela, els 11º. Respecte a les temperatures mínimes, Alcoi registrarà -1°, i en la resta se situaran entre 1 i 6 graus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tigres i lleons maltractats gaudixen de la neu en Villena" "Actualització: Renfe suspén tots els trens amb origen o destinació a Madrid"