El temps no vol canviar i seguix l’anticicló, també per a Reis

El sol, les boires en l’interior i el contrast de temperatures entre el dia i la nit continuaran durant tot el cap de setmana
La calma meteorològica continuarà dominant este cap de setmana | Arxiu

No hi ha manera de què es moga l’anticicló tan potent que fa dies que ens afecta. Per tant, de cara al cap de setmana i també al dia de Reis, la previsió és que el temps continue molt tranquil amb sol en general, boires que continuaran apareixent en l’interior i temperatures que seguiran molt contrastades, amb fred de nit i a primera hora i bonança al migdia prop de la costa.

Dissabte de monotonia

Dissabte, el cel estarà completament serè llevat d’algunes boires matinals en zones interiors. No s’esperen precipitacions en cap lloc i la majoria de mínimes es mouran entre 1º i 6º, les més baixes en l’interior, a on es baixarà dels 0º en algunes ocasions amb glaçades. A pesar d'això, de dia, les màximes pujaran un poc més i se situaran entre els 11º i els 16º, les més elevades en la costa de València i Alacant. Encara bufarà un poc de vent en l'interior de Castelló.

Mapa de previsió per a este dissabte | Aemet

Cavalcades plàcides diumenge

De cara a diumenge, el temps no variarà pràcticament ni una coma, si bé pujaran un poc les màximes amb alguns valors arribant als 17º. Però totes les mirades estan posades en la vesprada, quan se celebraran les cavalcades dels Reis d'Orient pels carrers de tots els pobles i ciutats. Ses Majestats arribaran a casa nostra amb una meteorologia molt plàcida, però no oblideu abrigar-vos, ja que el fred tornarà a intensificar-se una volta se'n vaja el sol.

Dia de Reis molt tranquil

De cara al dia de Reis, dia 6 de gener i festiu, el temps continuarà molt tranquil i podrem obrir els regals amb sol en tot el territori valencià i temperatures màximes que baixaran un poc, amb les més altes rondant els 15º en el litoral i prelitoral de la mitat sud del territori. Si sou dels que eixiu molt prompte de casa, no oblideu agarrar la roba d’abrigar, ja que la gelor seguirà ben viva a primeres hores. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'oratge continuarà molt tranquil per a rebre als Reis d'Orient" "Prohibixen la crema solar a causa de la seua contaminació"