Un peix espasa sorprén a una gran quantitat de banyistes en una platja d’Alacant

Els fets van passar el diumenge quan l’animal, de grans dimensions, va aparèixer en la platja de l’Albufereta
Imatge del peix encallat en la platja de l'Albufereta d'Alacant | Natalia Meseguer

 

La gran quantitat de banyistes que hi havia diumenge en la platja de l’Albufereta, a la ciutat d’Alacant, es van endur una gran sorpresa quan, d'improvís, va aparèixer un peix espasa de grans dimensions. En una barreja de fascinació, la gent que es banyava en eixe moment en este punt van gravar el moment amb els seus telèfons mòbils i les imatges s’han fet virals en les xarxes socials.

 

En un vídeo, es pot vore com el peix queda atrapat en la vora de la platja, encara que molta gent intenta ajudar l’animal a tornar al mar. A pesar dels esforços no van tindre finalment la seua recompensa perquè, malauradament, este exemplar va acabar morint, segons va informar l’Ajuntament del municipi poc després.

 

 

Un peix estrany de vore en la platja

La sorpresa no només se la van endur els banyistes que hi havia en eixe punt just quan va aparéixer l’animal, sinó que, a escala mediambiental, també sorprén que un peix d’estes característiques es deixe vore a prop de la platja. I és que esta espècie acostuma a nadar molt més mar endins, inclús a quilòmetres de distància de terra ferma.

 

Segons les primeres valoracions de l’estat del peix per part dels experts, pareix que l’animal hauria arribat a la platja ferit, probablement per algun objecte que hi havia al mar o per un altre animal no identificat per ara.

 

Un dels fets que més sorprén a la gent quan es topa amb este animal és que té unes grans dimensions, ja que pot arribar a tindre 6 metres de llarg, però sobretot la gran i llarga punta que llueix en el morro de la cara en forma d’espasa, característica que dóna el nom a esta espècie.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris