Refresca l'ambient

Les temperatures aniran baixant dia rere dia situant-se en valors més propis de la tardorAhir encara va fer calor però a partir de hui, i de forma progressiva, les temperatures aniran baixant dia rere dia situant-se en valors més propis de la tardor.

Ahir es deixarà sentir un poc el ponent i amb ell les temperatures s'enfilaren fins als 30 graus i fins i tot els superaren però hui el mercuri dels termòmetres baixarà tres o quatre graus en bufar el vent d'origen marítim. Només de matí i al nord el deixarà sentir el mestral.


Demà dimecres es reforçarà el mestral al nord, i amb el pas de les hores el vent anirà girant a gregal a la costa deixant l'ambient més fresc i el cel més ennuvolat a partir de migdia. No descarte que de vesprada puga arribar a ploure en punts de la costa del centre i del sud.


Tant dijous com divendres es mantindrà l'ambient fresc (les temperatures més altes no passaran dels 27-28 graus). El cel es mantindrà més carregat a la mitat sud de la Comunitat on la probabilitat que ploga serà un poc més alta que al nord on el mestral sempre fa córrer els núvols i deixa l'ambient més sec.

Dissabte tornaran el mestral i el ponent de la mà del cap de setmana afavorint un ascens tèrmic.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una setmana tranquil·la" "Tornen les temperatures altes per al cap de setmana"