Registrat un terratrèmol en el Golf de València i altre en Llocnou de la Corona

Els dos sismes s'han produ√Įt esta matinada de dijous
Els dos han tingut lloc esta matinada | Arxiu

El Golf de Val√®ncia ha registrat esta matinada de dijous, cap a les 01.25 hores, un terratr√®mol de magnitud 2,7, segons ha informat l'Institut Geogr√†fic Nacional (IGN) de Sismologia. En concret, el moviment de les terres s'ha produ√Įt a 42 quil√≤metres de la costa, han concretat les mateixes fonts.

Afortunadament, el tel√®fon d'emerg√®ncies '112 Comunitat Valenciana' no ha rebut cap av√≠s respecte a este succ√©s, ha informat la Generalitat Valenciana. A dem√©s, hores despr√©s ha tingut lloc un nou sisme, esta volta en la localitat de Llocnou de la Corona, en la comarca de l'Horta (Val√®ncia), que s'ha produ√Įt cap a les 06.14 hores, segons la web d'IGN.

Este terratr√®mol ha tingut una magnitud d'1,8 punts en l'escala de Ritcher i ha tingut una profunditat d'uns 6 quil√≤metres. Ha sigut el segon sisme que s'ha produ√Įt en la prov√≠ncia de Val√®ncia durant la matinada d'este dijous.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"M√©teo Especial: Calorada totalment at√≠pica en ple gener amb m√©s de 25¬ļC" "M√©teo Especial: Arriben T¬ļC at√≠piques i primaverals al llarg d'esta setmana"