Tempestes per començar juny en bona part de la Comunitat Valenciana

Durant la nit i matinada encara cal esperar ruixats al nord però demà ràpidament escamparà la nuvolositat quedant un dia clar, assolellat i amb bona visibilitat

Els últims dies de maig les temperatures han quedat més altes i hem vist les platges plenes, però ara toca fer un parèntesi i seguir l'evolució de l'oratge de les pròximes hores perquè hui toca patir per les tronades que cap a mig matí començaran a descarregar en punts de l'interior perquè acabaran afectant bona part de la Comunitat, i ja sabem que en esta època poden portar mala companyia.Les temperatures mínimes no han patit grans canvis i les màximes tendiran a baixar sobretot al nord i per l'interior.Durant la nit i matinada encara cal esperar ruixats al nord però demà ràpidament escamparà la nuvolositat quedant un dia clar, assolellat i amb bona visibilitat.

Les temperatures nocturnes quedaran més fresques i les diürnes no patiran canvis.Dijous tindrem més núvols a la costa, on pot arribar a caure alguna gota que al nord i per l'interior, on el dia encara serà prou assolellat.

Les previsions donen pluja tant per divendres com per dissabte. Un embossament d'aire fred avançarà des de l'oest de la Península cap a la Comunitat Valenciana inestabilitzant l'atmosfera durant unes 48 hores. El fred en altura serà realimentat pel llevant que bufarà des de dijous a bona part de la Comunitat.

Tot indica que divendres la nuvolositat anirà en augment amb el pas de les hores i que serà de vesprada quan cal esperar les pluges més intenses i generals.

Dissabte els núvols cobriran el cel de tota la Comunitat deixant ruixats i tronades que localment descarregaran am intensitat moderada o forta.


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El temps de l'estiu 2021: serà sufocant en gran part del país" "Maig s'acomiada entre núvols"