Alguns núvols més en un dimecres d'oratge molt plàcid

La calma anticiclònica continuarà dominant amb temperatures sense grans canvis. Divendres podrien arribar canvis en forma d'arruixons
El sol continuarà dominant però amb l'aparició d'alguns intervals de núvols | Xavi Navas

L'oratge continuarà molt tranquil i plàcid este dimecres, 8 de gener, en tot el territori, si bé hi haurà xicotets canvis en forma de l’arribada d’alguns intervals de núvols que no comportaran més conseqüències. Les temperatures es mantindran semblants, amb fred a primera hora i bonança al migdia, mentres que divendres arribarien canvis en forma d’alguns arruixons.

L’anticicló continua dimecres

Quant a l’estat del cel del dimecres, els intervals de núvols aniran a més, però en cap cas comportaran més conseqüències i continuarem baix la influència del potent anticicló amb un oratge molt tranquil, cosa que provocarà noves boires matinals en planes i fondalades interiors.

Quant a les temperatures, també seguiran sense grans canvis, si bé les màximes poden pujar tan sols un poc. Els valors diürns es mouran, en general, entre els 12º i 17º amb bonança. A pesar de tot, de nit i a primeres hores continuarà el fred hivernal amb moltes mínimes entre 2º i 7º.

Mapa de previsió per a este dimecres | Aemet

Canvis de cara a divendres

L’arribada d’un xicotet embossament d’aire fred farà que divendres tinguem un xicotet i breu canvi d'oratge. Els núvols aniran a més i arribaran arruixons que poden caure en pràcticament qualsevol punt, si bé els més destacats pareix que serien en Castelló i Alacant. El vent de mestral bufarà amb ganes en les comarques castellonenques. Dissabte pareix que quedarien algunes pluges poc importants en el sud del territori, encara que l'oratge tornaria a calmar-se amb un anticicló que es tornaria a instal·lar.

Esta situació obrirà la porta a una baixada de les temperatures que serà més discreta en la costa però que es notarà més en l’interior. La majoria de màximes se situaran per baix dels 15º divendres i el cap de setmana, amb nits fredes en conjunt.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'anticicló encara s'allargarà fins a finals de setmana" "Els Reis ens portaran un augment de la nuvolositat"