Nou cap de setmana de ple estiu amb calor i basca, però canvis diumenge

El sol i la calor estiuenca seran els protagonistes, però diumenge arribaran més núvols sense descartar algun arruixó
L'ambient de ple estiu seguirà amb nosaltres este cap de setmana | Pili Rius

El temps seguirà marcat per la calor intensa, la basca i el sol de ple estiu en tot el territori valencià este cap de setmana, però arribaran alguns canvis de cara al diumenge. Serà a finals del cap de setmana quan els intervals de núvols aniran a més en tot el territori amb un cel més variable. A pesar d'això, s’espera ben poca aigua, per no dir gens.

Calor de ple estiu

Pel que fa a les temperatures, es mantindrà la calor de ple estiu amb la majoria de màximes entre els 30º i 35º, lleugerament més baixes prop de la costa, a on la basca serà la protagonista amb ambient molt pesat. Llevat d’alguna diferència molt xicoteta, els termòmetres no experimentaran grans canvis al llarg del cap de setmana.

Mapa de previsió per a este divendres | Aemet

Canvis de cara a diumenge

Si ens fixem en l’estat del cel, tant divendres com dissabte es mantindrà el sol radiant en tot el territori valencià, si bé creixeran nuvolades en l’interior de Castelló, especialment al voltant dels Ports, a on cauran alguns arruixons de vesprada. També apareixeran alguns núvols baixos costaners a primeres i últimes hores. Els canvis arribarien diumenge en forma de més intervals de núvols, deixant un dia un poc més variable. A pesar d'això, no s’espera pluja, si bé no es descarta que de vesprada caiguen algunes gotes en l’interior o en la zona d’Alacant que anirien acompanyades de fang. Poca cosa, que només faria augmentar la sensació de basca.

L’estiu no dona treva

De cara a la pròxima setmana, pareix que l’ambient de ple estiu continuarà amb nosaltres de forma indefinida, amb dies marcats pel sol, la calor i basca intensa i sense rastre de pluges a mitjà termini. Tampoc es veuen grans calorades ni onades de calor a la vista, com a mínims fins a la segona quinzena de juliol. Ens trobem en ple juliol i això significa que ens toca suar de valent i aprofitar els moments lliures per a refrescar-nos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Previsió setmanal: Calor intensa i de ple estiu amb algunes novetats" "Alguns canvis en el temps abans d'un primer cap de setmana de juliol de ple estiu"