Xicotets canvis dissabte però molta calma diumenge

Arriben més núvols i alguns arruixons que no tindran res a vore amb el temporal de dies arrere. Prou calma en conjunt, especialment diumenge, amb TºC cap amunt

Xicotets canvis dissabte però molta calma diumenge | Arxiu

El temps seguirà prou tranquil este cap de setmana després del pas de la borrasca Glòria i els seus devastadors efectes els últims dies. A pesar d'això, dissabte, dia 25 de gener, arribaran més núvols i alguns arruixons febles i dispersos en general, a l’espera d’un diumenge molt més tranquil per a aprofitar amb sol i temperatures que pugen més. No es veuen nous temporals a la vista.

 

Dissabte amb canvis

De cara a dissabte, els núvols cobriran el cel i arribaran alguns arruixons febles i dispersos a qualsevol punt que segurament siguen un poc més destacats a últimes hores de la vesprada en Castelló. Seran les restes de la borrasca Glòria, que encara afecta a punts del centre i sud de la península, però esta situació no tindrà res a vore amb el gran temporal dels primers dies de la setmana. Poca cosa. Temperatures paregudes amb ambient més bé fred.

 

Mapa de previsió per a este dissabte | Aemet

 

Diumenge es disparen els termòmetres

Pel que fa al diumenge, el sol tornarà a ser el clar protagonista en tot el territori valencià, amb un ambient molt agradable, ja que el vent de ponent bufarà i farà que les temperatures pugen clarament amb moltes màximes entre els 16º i els 20º, sobretot en la costa. Un ascens tèrmic que tindrà continuïtat de cara a la pròxima setmana.

 

Mapa de previsió per a este diumenge | Aemet

 

Molta calma els següents dies

De cara a la setmana que ve, no es veuen temporals ni fredorades a la vista, de manera que la dinàmica serà prou calcada dia rere dia, amb el sol com a protagonista, però l’arribada de diferents bandes de núvols alts i prims que poden entelar el cel, encara que no portaran més conseqüències. Les temperatures encara pujaran un poc més amb màximes rondant els 20º en moltes zones, especialment prop de la costa.  

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!