La calor forta de ple estiu ja no tornarà en una setmana que no acabarà d'estar el cel ras

Les temperatures baixaran un poc a mitjans de setmana i arribaran alguns arruixons
Les nuvolades d'esta vesprada i els núvols baixos costaners continuaran esta setmana | Àngel Galán

El temps seguirà mogut de cara a esta setmana, però pareix que el dia més inestable serà només el dimarts i part del dimecres, mentres que el sol i la calma predominaran durant les altres jornades. Serà en la vesprada del dimarts quan arriben alguns arruixons dèbils i dispersos, mentres que les tempestes de la nit seran més intenses al voltant del Sistema Ibèric. Les temperatures baixaran una altra volta i seran valors més normals per a l'època de l'any en el que estem.

Arruixons a mitjans de setmana

Pel que fa a l’estat del cel, tindrem més núvols que la setmana passada, mentres que els dies més moguts, seran dimarts i dimecres, quan arribaran alguns arruixons dispersos que no causaran grans inundacions. Tot i això, les altres jornades s’entreveuen prou tranquil·les, si bé cauran noves tempestes de vesprada en zones interiors a causa de la inestabilitat, sobretot cap als Ports. No es veuen pluges generals a mig termini.

Els núvols i els arruixons tornaran a visitar-nos a mitats d'esta setmana | AEMET

Adeu a la calor extrema

Si ens fixem en les temperatures, baixaran clarament en l’interior i un poc en la costa. Tindrem termòmetres per baix del que tocaria per a l’època una altra volta, sobretot entre dimarts i dimecres. La calor de ple estiu es podria imposar a finals de setmana. La majoria de termòmetres es mouran entre els 28ºC i 33ºC, si be puntualment podran pujar més en zones interiors entre València i Alacant. Tot apunta a que pareix que les basques se'n van del territori valencià definitivament fins l'any que ve.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Espectacular tornado en l'interior valencià" "Arriben les tempestes i la baixada de temperatures més radical de tot l'estiu"