ÚLTIMA HORA

🔴 CORONAVIRUS: 899 casos en 144 localitats valencianes en només tres dies

Aitana revoluciona les xarxes socials amb una captura de pantalla

La jove cantant va penjar una conversació amb la seua família i molts seguidors van reaccionar a la publicació a través de Twitter
 
Aitana Ocaña revoluciona Twitter amb una captura de pantalla | INSTAGRAM @AITANAX

Aitana Ocaña Morales, coneguda amb el nom artístic d’Aitana, va revolucionar les xarxes socials amb la seua última publicació. En concret, va compartir amb els seus seguidors una captura de pantalla de WhatsApp d’una conversació que estava mantenint amb la seua família, cosa que va generar centenars de reaccions per part dels internautes.

Aitana compartix una captura de pantalla de WhatsApp i revoluciona les xarxes socials

La cantant estava parlant amb sos pares sobre 'Operación Triunfo', a on Aitana va participar fa dos anys. «Pareix que fora ahir, què vols que et diga», comentava son pare. «Mira per a on em posaré ara mateix en la gal·la 0 com fa dos anys començava, me'n vaig a recordar el temps», afegia. La cantant responia a la seua família amb el següent missatge: «Eres el millor. JAJA». El seu progenitor s’afanyava a respondre: «No em mires amb eixa cara que me'n vaig a recordar vells temps».

Tot i la tendresa de les paraules que s’estaven intercanviant, els usuaris de Twitter es van fixar en un aspecte de la captura de pantalla molt singular. I és que la jove catalana tenia 262 conversacions de WhatsApp sense llegir, cosa que va provocar multitud de reaccions, algunes amb molt d’humor i altres més crítiques.

 

També pots llegir...

 
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La periodista Pilar Eyre qualifica de «paperot» el discurs de la princesa Elionor" "Els costosos complements que ha lluït la reina Letícia en ple viatge"