Una asturiana demana que se la reconega com a filla de Manolo Escobar

En la demanda de paternitat inclou fotos de la seua infantesa en la casa que el cantant tenia a Benidorm
Imatge d'arxiu de Manolo Escobar. | Facebook Manolo Escobar

 

María Eva García Figueras, una dona asturiana, ha interposat davant el Jutjat de Primera Instància de Villaviciosa una demanda de paternitat perquè se la reconega com a filla del cantant Manolo Escobar, mort l'octubre de 2013.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia d'Astúries (TSJA) han confirmat a Efe que la dona va interposar la demanda el dijous de la setmana passada i que el jutjat encara té pendent decidir si l'admet a tràmit.

Segons publica hui el diari El Comercio, la dona, de 58, aporta com a proves una carta manuscrita de la seua mare en la qual jura haver tingut una «relació de nóvios» amb Manolo Escobar abans de casar-se, i que d'eixa relació va nàixer la seua filla, que ara demanda que se la reconega com a descendent del famós artista d'Almeria.

A més, inclou fotografies de la seua infantesa en la casa que el cantant tenia a Benidorm. La demandant explica, segons esta informació, que va mantenir relació amb l'artista fins que va tenir 18 anys i que la mateixa esposa de Manolo Escobar -amb la qual va tenir una única filla adoptiva- era coneixedora de la paternitat.

La dona assegura que la relació es va interrompre quan va renunciar traslladar-se a viure a Madrid per a estudiar piano, alguna cosa que finalment va fer a Oviedo.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els estudiants valencians suspesos en treballar en equip" "El poble de la Marina Alta que demana a 'change.org' que no li canvien el nom oficial"