Canvi de 'look' de Risto Mejide dos mesos abans de ser pare

El periodista ha pegat un gir inesperat a la seua imatge setmanes abans de donar la benvinguda a la seua nova filla
Laura Escanes i Risto van anunciar fa uns mesos que esperen una criatura | Instagram

 

Queden aproximadament dos mesos per al naixement de Roma, la filla de Risto Mejide i Laura Escanes. I la parella està vivint un dels millors moments de la seua vida. El presentador i la influencer van anunciar el mes de febrer passat a través de les xarxes socials que serien pares d'una xiqueta.

Adéu barba i ulleres fosques

El presentador ha decidit canviar de 'look' abans de l'arribada de la seua filla. Risto s'ha despedit de la seua barba densa i ha canviat les seues famoses ulleres fosques per unes més clares a on ensenya els seus ulls. Ha sigut el mateix Risto qui ha mostrat la seua nova imatge més renovada a través de les xarxes socials.

En poques hores, el publicista ha rebut més de 200 missatges. A més, molts dels seus seguidors han lloat la nova imatge del presentador, encara que també hi ha hagut altres que creuen que el canvi radical perd l'essència del personatge.

 

Des de Roma amb amor

La confirmació de l'embaràs de Laura Escanes ha sigut una de les notícies més comentades d'enguany. Cada pas d'estos set mesos ha sigut analitzat i qüestionat per molts dels seguidors de la parella en les xarxes socials. El nom el van tindre clar quan van conéixer el sexe de la menuda: Roma. La ciutat de l'amor a la que Risto i Laura li tenen un gran afecte i a on han fet diferents escapades al llarg de la seua relació.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: Abelard Saragossà, un mestre del valencianisme" "CONFIRMAT: Iker Casillas es retira per qüestions de salut"