Risto Mejide i Isabel García discutixen en directe

El presentador de 'Todo es Mentira' va mantindre una forta discussió amb l'expolítica condemnada pel Cas Malaia
Risto Mejide es va mostrar molt molest per l'atac | Cuatro

 

El programa de Risto Mejide 'Todo es Mentira' ha viscut un moment prou intens amb Isabel García Marcos, la que fora assot de Jesús Gil en l'època que va ser l'alcalde de Marbella, des de les files del PSOE. El motiu de l'entrevista entre els dos ha sigut l'estrena del documental d'HBO, 'El pionero', a on es parla de la vida de l'exalcalde de Marbella.

Risto Mejide qüestiona a Isabel García Marcos

L'expolítica ha explotat contra el presentador amb un immens cabreig pel fet de no posar-se d'acord amb ell sobre els anys que va ser condemnada pel Cas Malaia. García Marcos deia que van ser dos anys i mig, mentres que Risto deia que tres.

Isabel García Marcos es molesta amb el presentador 

Els dos han viscut un moment tens, quan l'expolítica ha insistit a Risto que no l'interrompera més, mentres que Risto, que mai es calla, ha continuat, afegint: «Sóc Risto Mejide i haig d'interrompre-la per un tema de temps, que sinó s'allarga moltíssim. Disculpe'm». La resposta va encendre més la flama i tots dos van elevar el volum de veu. García Marcos, molesta per l'actitud del presentador, va reconéixer sentir-se atacada i indefensa durant la conversa, motiu per què va decidir abandonar el programa.

'Todo es Mentira' recorda l'època de Jesús Gil

Mejide ja porta uns quants dies conversant amb els personatges que van viure de prop l'època d'auge i caiguda de Gil en Marbella amb motiu de l'emissió d'este documental que retrata com va ser el 'gilismo' en la ciutat malaguenya.

Risto Mejide amb els seus col·laboradors de 'Todo es mentira' | CUATRO

 

També pots llegir..

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ja hi ha data per a que 'Los Lobos' guanyen un dineral" "La sorprenent confessió d'Ana Rosa Quintana"