Carlota Corredera revela en directe un dels secrets més ben guardats de Paula Echevarría

La teoria de la presentadora ha fet reflexionar els col·laboradors de 'Sálvame'
Carlota Corredera assegura saber el sexe del bebè de Paula Echevarría | Telecinco

Si esta mateixa setmana coneixíem que Paula Echevarría estava esperant el seu segon fill, encara eren molts els dubtes que ens quedaven per saber i pareix que 'Sálvame' i concretament la seua presentadora, Carlota Corredera, tenen les respostes que tots estàvem esperant.

Durant la secció 'Amb M de Mujer', la presentadora es queixava de tots els mitjans de comunicació que havien convertit en notícia l'edat de l'actriu per a ser mare, indicant que potser a esta li ha costat quedar-se embarassada o que simplement, ho haja fet a esta edat perquè volia.

La teoria que confirmaria que Echevarría espera un xiquet

Una vegada debatut este tema, els col·laboradors especulaven sobre el sexe del futur fill de Paula Echevarría i Miguel Torres i Corredera ha afirmat saber el sexe del bebè, encara que la seua teoria de moment es basa en proves molt simples i que potser, no s'acaben corresponent amb la realitat.

La presentadora afirmava que Paula estava esperant un xiquet. Els seus companys han volgut saber més i la teoria ha deixat a tots al·lucinats.

Corredera s'ha basat en la publicació que ha compartit Paula Echevarría en el seu compte d'Instagram. En esta es pot vore a l'actriu acompanyada de la seua filla i de la seua parella. Si ens fixem bé, es pot vore com anuncia el seu embaràs utilitzant una emoticona que et deixa elegir si poses un xiquet o una xiqueta i en esta ocasió, utilitza al xic. La presentadora ha vist un clar indici i que marcaria la diferència.

L'actriu encara no s'ha pronunciat sobre el tema

Els fotògrafs han intentat conseguir les primeres paraules de Paula i saber si realment estava esperant un nen però per part seua, la protagonista ha declinat donar més dades, més enllà de la confirmació que està embarassada i que estan molt contents amb la notícia que ha fet pública a través de les seues xarxes socials.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La nova 'bomba' de Joan Carles I que espanta Zarzuela: la data en què torna" "Acaben amb la vida d'un jove àrbitre i la seua parella en estranyes circumstàncies"