Castelló reafirma la seua aposta pels esdeveniments musicals amb el SOM Festival

Melendi se suma a altres artistes ja confirmats, i actuarà el pròxim 21 d'agost


Castelló acollirà del 22 de juliol al 22 d'agost la primera edició del SOM Festival, una cita que conjumina música i humor amb la qual l'Ajuntament de Castelló reafirma la seua aposta pels esdeveniments musicals com a dinamitzadors de la ciutat i com a aposta per a contribuir a l'economia local generant un nou atractiu turístic i cultural. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat este dimarts en la presentació d'este festival que tindrà lloc este estiu en el Varadero del Real Club Nàutic Castelló.

“El SOM Festival és un projecte fet amb molt d'afecte que no sols suposa portar a Castelló alguns dels artistes més importants de l'escena musical nacional, sinó que també servirà de plataforma als talents emergents de la nostra ciutat”, ha manifestat Marco.

L'alcaldessa ha recordat que la ciutat ja va ser referent l'any passat quan es va apostar per la cultura i oci segur, en un moment de dificultats per la situació epidemiològica, amb un esdeveniment musical que també es va desenvolupar al Grau. “En la nostra obstinació per obrir la ciutat a la mar, una vegada més hem apostat pel Grau per a celebrar la major cita musical de Castelló d'este estiu”, ha manifestat.

L'alcaldessa ha recalcat que, amb el SOM Festival, “des de l'Ajuntament de Castelló reafirmem la nostra aposta pels esdeveniments musicals, amb totes les mesures de seguretat anticovid, pel seu potencial com a dinamitzadors turístics i culturals de la ciutat”.

A més, ha valorat l'aposta pel talent jove local en esta cita musical a través de concerts gratuïts al voltant del festival en els quals es donarà l'oportunitat de pujar a l'escenari. Així mateix, la cita posarà en marxa una sèrie d'accions per a potenciar la gastronomia local.

Marco ha assistit a la presentació del festival al costat del president del Real Club Nàutic de Castelló, Manuel Vidal; el president de l'Autoritat Portuària, Rafa Simó; i el CEO de la promotora Make  It Happen,  Juan Carlos Vidal.

Durant la presentació s'ha anunciat la incorporació al cartell de Melendi, que actuarà el pròxim 21 d'agost. 

Melendi se suma a altres artistes ja confirmats com a Niña Pastori, Manuel Carrasco, El Barrio, Morad y RVFV, Juanito Makandé, God Save The Queen, Billy Boom Band e Insolits en SOM Family i l’humor de Juan Amodeo.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La pujada de l'energia provocarà un sobrecost per a les famílies de 505 euros" "Educació convoca beques per a afavorir la incorporació de les dones a 41 cicles dFP"