ÚLTIMA HORA

🚨 Quan passarem els valencians a la Fase 3 segons la Generalitat

Chelo García-Cortés anuncia la seua intenció de vot en les xarxes socials

La col·laboradora no ha dubtat en marcar-se a través del seu compte de Twitter
Chelo García-Cortés és molt activa en les xarxes socials | GTRES

 

A pesar de què molts personatges públics són encara reticents a pronunciar-se sobre temes polítics en les xarxes socials, alguns sí que ho fan i es marquen en dies tan importants com el de la jornada electoral de hui diumenge.

 

Este és el cas de la periodista i col·laboradora de 'Sálvame', Chelo García-Cortés, que s'ha pronunciat a través del seu compte de Twitter. En una breu piulada animava als seus seguidors a participar en les eleccions per a, seguidament, afegir que ella votaria al Partit Socialista.

 

Els seus seguidors aplaudien la seua sinceritat i el seu atreviment a l'hora de descobrir la seua intenció de vot a través de les xarxes. D'altres discrepaven amb la seua intenció i es duien les mans al cap, pensant que la col·laboradora s'estava equivocant.

 

Altres membres de 'Sálvame' s'han pronunciat en comptades ocasions

Belén Esteban mai ha tingut problema en defendre el seu amor cap a Espanya i el seu desig de què Catalunya continue formant part del nostre país, però ja va aclarir fa uns mesos que no estava pròxima a VOX. D'altra part, Jorge Javier Vázquez s'ha pronunciat també a través del seu bloc i en aparicions en 'Sálvame' a on no ha dubtat en mostrar les seues afinitats cap al PSOE i, després, cap a Manuela Carmena. Inclús, s'ha arribat a oferir a participar en actes de campanya si arribara el cas que li feren l'oferiment.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!