Cristina Pedroche es planta en la Puerta del Sol en roba interior

La presentadora ha volgut posar més llenya al foc sobre les especulacions del seu estilisme el dia de les Campanades

 

 

Cristina Pedroche es planta en la Puerta del Sol en roba interior | Instagram

Cristina Pedroche comença a calfar motors a dos setmanes de què se celebren les Campanades de fi d’any, fent una espècie de ‘performance’ en viu que ha sorprés als madrilenys que es trobaven en la Puerta del Sol ahir a les 21.00 h de la nit.

Amb Cristina Pedroche, la polèmica sempre està servida, i des de què ha presentat les campanades dels últims anys amb els seus atrevits i impossibles estilismes, pareix que cada any li toca arriscar-se més per a sorprendre. 

 

Pedroche reivindica els seus estilismes

Arran les especulacions sobre si este any la madrilenya apareixerà l’última nit de l’any només amb roba interior o quina serà la seua bogeria de vestit esta volta, Pedroche ha decidit donar un colp sobre la taula i situar-se enmig de la plaça de la Puerta del Sol en roba interior; sí, la presentadora ha aparegut d’imprevist en una plataforma, vestida només amb una sola peça de roba, que unix sostenidors i bragues, i tot en color ‘nude’.

 

Captures de pantalla de Cristina Pedroche en roba interior en la Puerta del Sol | València Diari

D'esta manera, la col·laboradora de 'Zapeando' ha volgut cridar l’atenció, reivindicant el seu punt de vista i deixant clar que el dia de la nit vella ella farà i vestirà com li done la gana.

Tot apunta, a més, que enguany Pedroche lluirà el seu ‘look’ més arriscat i complicat de tots, ja que fa uns dies assegurava en ‘Zapeando’ que la confecció del vestit els estava donant més problemes dels esperats i que no sabia si el tindrien acabat pel dia 31 de desembre; a més, va confessar que pel disseny del vestit, no podria dur roba interior.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Critiquen a Pilar Rubio per una opinió del Nadal" "Preocupació per les poques aparicions públiques de la reina Sofia"