Dani Rovira anuncia públicament que ha superat el càncer

L'actor ha volgut donar les gràcies a la seua «companya de vida»
Dani Rovira acaba d'anunciar que ha superat el càncer | EFE

Bones notícies en mig d’estos mesos de tensions i tragèdies. Dani Rovira està feliç. L'actor acaba de donar una de les millors notícies de la seua vida. Després d'un temps lluitant contra el càncer, la parella de Clara Lago li ha guanyat la batalla.

L'actor de ‘Ocho apellidos vascos’ acaba de fer pública esta alegre informació sobre el seu estat de salut a través de les seues xarxes socials. Al costat d'una imatge mirant al cel amb el seu braç musculat, Dani Rovira ha escrit unes boniques paraules sobre esta dura etapa que li ha tocat viure.

Dani Rovira es despedix del càncer

«Hui és el primer dia de la resta de ma vida. ESTIC CURAT! Tot acaba i tot comença hui. 6 mesos de pujada a una de les muntanyes més dures a les que m'he enfrontat, però finalment he arribat al cim i, creieu-me, les vistes des d'ací són precioses i reveladores», ha escrit en el seu perfil d'Instagram.

En el seu text també hi ha hagut espai per als agraïments. L'actor ha assegurat que mai podrà agrair a la seua família, amics, coneguts, desconeguts i personal sanitari tot el que han fet per ell. Han alleujat els seus dies tristos i l'han ajudat en esta gran escalada amb tants obstacles pel mig. «El ser humà és, d'arrel, meravellós i he pogut comprovar-ho», ha afegit.

Algú especial en la lluita

Si hi ha algú especial que li ha acompanyat en este llarg camí és, sense dubte, la seua parella, l'actriu Clara Lago. A ella li ha donat les gràcies per «compartir el pes de la motxilla, els avituallaments i per les irrepetibles vistes. Gràcies per la llum en la nit i la cadira en el camí. I per no amollar-me». I és que, encara que la seua relació es va trencar durant una temporada, des de la seua reconciliació la parella està més feliç i unida que mai.

Dani Rovira també ha volgut en recordar-se de totes aquelles persones que no han pogut véncer la batalla al càncer. Els ha recordat com a grans lluitadors. A demés, ha volgut animar als qui encara estan passant la dura malaltia per a que continuen lluitant i «pujant les serres».

L'actor ha aprofitat la seua publicació per a mostrar que enguany s'ha convertit en una persona completament diferent. «El Dani que ha arribat al cim és infinitament millor que el que fa un any caminava per planes sense importància», ha assegurat.

La veritat és que no hi ha dubte que Dani Rovira ha canviat. I és que lluitar contra una malaltia tan dura no és una faena fàcil per a ningú. Afortunadament, ell ha aconseguit bregar amb ella i véncer-la de la millor manera possible.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La contundent resolució de la Reina Sofia sobre el seu futur" "El dolor inaguantable de Paz Padilla: a la vora del col·lapse"