El detall del vídeo de la reina Letícia que ha passat desapercebut

Una usuària de Twitter ha conseguit més de 70.000 'm'agrada' descobrint esta curiositat
Captura de pantalla del vídeo viral de la reina Letícia | Twitter

 

El passat divendres va ser un dia molt especial per la Família Reial. Els reis, la infanta Sofia, la princesa Elionor i la reina emèrita, Sofia, van anar fins a Oviedo per a la cerimònia d’entrega dels Premis Princesa d’Astúries.

 

La princesa va emocionar als seus pares i iaia en un discurs, en què es va oblidar de mencionar al rei Joan Carles. El rei emèrit va ser l’únic membre de la Família Reial al qui Elionor no va citar.

 

La reina Letícia, protagonista de la nit

Però, sense dubte, el moment més comentat de l'acte va ser protagonitzat per la reina Letícia. Justet quan la càmera va fer un primer pla sobre ella, la reina va deixar escapar un curiós somriure que no va passar desapercebut en les xarxes socials.

 

El vídeo ha sigut objecte de molts comentaris, sobretot en Twitter. Allà, una usuària va fer el seu tuit viral quan va ressaltar un detall que havia passat desapercebut entre el destacable somriure.

 

 «La lluentor que canvia d’ull quan somriu?» escriu la usuària. Una pregunta que s’ha fet viral i que, ara per ara, compta amb més d'11.100 retuits i més de 71.100 m'agrada a la xarxa.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!