El controvertit 'look' de la reina Letícia durant una cerimònia en el Japó

L'originalitat dels colors han sigut els elements més comentats

La reina Letícia ha tornat a ser notícia pel seu 'look', durant la seua presència en l'entronització de Naruhito. En este cas, la reina ha volgut fer un homenatge al país nipó amb la seua vestimenta.

  

El llarg vestit floral de seda Letícia ha sigut el principal protagonista durant la cerimònia celebrada en el Japó, a causa de l'originalitat dels colors, un fons verd amb estampat d'hortènsies en tons rosats amb un cinturó incorporat. El seu 'look' ha estat complementat per un tocat de diadema i unes joies, les gemmes de Victòria Eugènia i les maragdes de la seua sogra, la reina Sofia.

 

 

339 euros és el preu del vestit

La cerimònia ha sigut en el Palau Imperial, lloc que acull els fastos per l'entronització del que serà l'emperador número 126 del Japó. En l'acte, les dones havien de portar un vestit llarg, ja que és la tradició japonesa. Davant d'eixe requisit es va crear una gran expectació per vore la vestimenta de la reina, ja que en les últimes aparicions públiques sorprenia amb vestits casual i relativament barats. El vestit que la reina ha lluït en el Japó està valorat en 339 euros, sense contar els complements.

  

A més, la dona de Felip VI ha recuperat la banda de l'ordre japonesa de la Preciosa Corona, un obsequi que va rebre durant la seua Visita d'Estat al Japó en la primavera de 2017.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!