La dolorosa malaltia de Beth: «Si la tingueren els hòmens, se'n parlaria més»

La cantant s'ha obert en una entrevista en un programa de TV: 'Al cotxe!'
Leer en español
La cantant va reivindicar sobre la seua malaltia: «Si la tingueren els hòmens, se’n parlaria més» | Twitter (@alcotxetv3)

 

Durant la nit d'este dilluns, el cotxe elèctric d''Al cotxe!' va arreplegar en l'últim programa a la cantant Beth Rodergas. I es va parlar de moltes temàtiques diferents, però unes qüestions que no fallen mai en el programa són els fills i les malalties. D'eixa manera, la cantant, un personatge poc habitual en la televisió, va explicar la seua experiència amb una malaltia que patix i que confessa que és «molt dolorosa»: l'endometriosi.

 

 

 

La malaltia provoca «un dolor molt heavy»

«La tinc diagnosticada des dels 16 anys. Em van operar dos voltes dels ovaris. Cada mes, quan tinc la regla el teixit s'ha de despendre però xicotets trossets es queden aferrats al cos, com ara en el recte o en l'apèndix. Es poden fer quistos. És molt bèstia el dolor de regla, he arribat a desmaiar-me, a vomitar, a tirar-me per terra. És un dolor molt heavy», explicava la cantant.

 

També va explicar que esta malaltia, a causa de les zones a on provoca afectacions, comporta infertilitat. Segons va explicar la mateixa Beth, el seu segon fill, Kai, és in vitro, ja que en el moment que el va voler tindre, la malaltia ja havia avançat fins al punt d'afectar-li les Trompes de Fal·lopi.

 

Poc visibilitzada

L'endometriosi és una malaltia que afecta una de cada deu dones, però és molt poc coneguda perquè no se'n parla massa. I Beth va voler denunciar el poc coneixement que té la societat sobre la malaltia que, com ella, patixen milers de dones. «Està prou silenciada. Si la tingueren els hòmens, se sabria més», va assegurar.

 

Beth, sobre la cançó que va representar en Eurovisió: «era l'única persona d'Espanya a qui no li agradava» | Twitter (@alcotxetv3)

 

L'experiència d'Eurovisió

Un altre moment memorable de l'entrevista va ser quan al CD del cotxe va sonar 'Dime', la cançó amb la que Beth va representar a Espanya en Eurovisió i va obtindre la huitena posició. En eixe moment, la cantant va ser totalment sincera i va admetre que «vaig ser l'única persona d'Espanya a qui no li agradava la cançó».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris