L'espectacular i misteriosa bodega privada que s'amaga en la Zarzuela

Amb més de 10.000 vins, el terra de l'espai estaria cobert d'arena d'una platja de l'Índic per a mantindre les condicions d'humitat adequades
La família reial tindria un celler amb més de 10.000 referències diferents de vins | Gtres

 

Ix a la llum l'impressionant celler de la Casa Reial. El cosí de la reina Letícia, David Rocasolano, explica en el llibre 'Adiós, Princesa', que Felip i la seua dona tenen una bodega privada amb prop de 10.000 referències. Només se sap que els vins en qüestió són els millors de l'estat i l'estranger, ja que este espai pertany a un àmbit estrictament privat, segons Transparència de la Casa Reial.

 

Rocasolano, explica que els reis fan portar arena d'una platja de l'Índic per a cobrir el terra de la bodega, ja que la seua composició és la més adequada per a ajudar a regular la humitat en eixe espai. «Una vinoteca particular immensa», segons el cosí de la reina, qui assegura que «vam passejar per un laberint d'estants, xafant arena de platja i contemplant l'espectacle del vi».

 

Pareix que esta col·lecció la va començar el rei emèrit i inclús s'haurien plantejat subhastar-la després que la popularitat de Joan Carles patira una baixada com a conseqüència de la cacera de Botswana. Per això, segons declara la revista 'Vanitatis', s'hauria catalogat tota la vinoteca i un dels responsables de fer-ho hauria sigut Quim Vila, propietari i director de la botiga especialitzada en vins 'Vilaviniteca'.

 

Finalment no es va subhastar res de l'interior de la bodega i els 10.000 vins que es van catalogar seguixen sent part de la família reial, perquè els puguen disfrutar ells a soles o juntament amb convidats de les seues festes privades.

 

Tot i ser abstèmia, pareix que la reina és molt meticulosa amb el vi | Cedida

 

L'abstèmia de la reina Letícia

Un apunt curiós és que sempre s'ha dit que la reina Letícia és abstèmia i se l'ha pogut vore en moltes ocasions banyant-se els llavis amb l'alcohol després d'un brindis, però sense beure ni una gota de vi o xampany. Ara bé, pareix que això no impedix que la reina siga molt meticulosa a l'hora de triar el vi per als seus convidats. Segons 'Vanitatis', en la reunió del passat dissabte amb 30 amics que es va celebrar en la Zarzuela, la reina va canviar de vi fins en tres ocasions per a trobar l'adequat per a la festa. L'elegit va ser un vi amb denominació d'origen d'Ourense, amb un preu d'uns 60 euros la botella.

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!