ÚLTIMA HORA

🔴 CORONAVIRUS: 899 casos en 144 localitats valencianes en només tres dies

La greu amenaça a Risto Mejide en xarxes socials

El presentador està acostumat a les crítiques però no accepta les faltes de respecte
Risto Mejide | GTRES

El presentador acaba de denunciar en el seu Instagram un missatge despectiu que ha rebut per part d'un usuari. Risto ha penjat en la seua història el text en qüestió, etiquetant el compte oficial de la Policia Nacional. Moltes voltes el publicista ha comentat als mitjans que hi ha gent que l'estima molt, però que també hi ha altres que tot el contrari. Les crítiques sempre són ben acceptades per ell, però les faltes de respecte no.

Risto etiqueta a la Policia Nacional

«Et vas fer famós per una pobra xica d'Operación Triunfo ridiculitzant-la, quan et veja et pegaré una punyada», començava dient un usuari al presentador. «Ara ixes manipulant informacions, 'gilipollas'», insultava, afegint que «ja t'agafarà algú, el karma existix i tot ho pagaràs». En rebre això, Risto Mejide no ha dubtat en fer captura de pantalla i publicar-ho al seu Instagram, com a mode de denúncia, etiquetant al compte oficial de la Policia Nacional.

Risto Mejide etiqueta a la Policia Nacional | Instagram

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una enginyera valenciana, Medalla a l'Èxit Públic de la NASA en els Estats Units" "El maldecap del rei Felip VI amb son pare"