Important pas avant de Sara Carbonero en la lluita contra el càncer

A la periodista li van detectar un càncer d'ovaris fa mig any
Sara Carbonero ha superat amb èxit el tractament de quimioteràpia | Instagram

Bones notícies per Sara Carbonero. Després de què fa mig any li diagnosticaren càncer d’ovaris, la periodista per fi pot dir que ha superat amb èxit el tractament de quimioteràpia a què s’estava sotmetent.

 

Ja fa uns dies que el seu home, Iker Casillas, havia donar a entendre de què alguna cosa estava passant. I és que, tal com es va vore en les seues xarxes, estaven de celebració. «Un dia per a estar molt alegre», va declarar el porter, sense donar més pistes sobre de què es tractava. Però ha sigut ara, gràcies a la revista '¡Hola!', que ha eixit a la llum que les bones notícies provenien de l'equip mèdic i feien referència a la malaltia de Sara Carbonero.

 

 

Per la seua part, la periodista també va fer avivar les sospites que ella era la protagonista de la celebració quan ella mateixa va publicar en Instagram una instantània, que il·lustrava una targeta de felicitació molt emotiva, que li havia enviat la seua amiga Isabel Jiménez. La foto estava acompanyada d'un gran ram de flors i declarava, feliç, «Hi ha molt que celebrar, comare!»,

 

Targeta de felicitació que Isabel Jiménez ha enviat a Sara Carbonero | INSTAGRAM

Sara Carbonero s'ha mantingut optimista en tot moment

Des del moment en què la periodista va saber del seu càncer, va fer gala d’un gran optimisme, un estat d'ànim que –segons els metges– sempre ajuda a superar una malaltia com esta. Conscient dels mesos que l’esperaven, va voler afrontar el procés amb esperança, afirmant: «Sé que el camí serà dur, però també que tindrà un final feliç. Compte amb el suport de la meua família i amics i amb un gran equip mèdic», va anunciar, en aquell moment. 

 

Per tant, el pronòstic de Sara Carbonero s’ha complit, i el final feliç que esperava està cada volta més prop. I és que, després d'acabar el tractament amb èxit, ara només li queda sotmetre’s a revisions periòdiques per a controlar la malaltia. Tal com assegurava l’entorn pròxim de la periodista a la citada revista: «Tot ha anat bé. El seu pronòstic ha sigut bo, des del principi».

 

Ara Sara i Iker poden mirar cap al futur | València Diari
 

La parella afronta, per tant, l’any que ve amb molta il·lusió i amb ganes de fer coses noves. Com a mínim, d'eixa manera ho afirmava Carbonero en les seues xarxes ara fa uns dies: «Plans per al 2020, casaments, despedides de solters, un viatge pendent i un concert».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!