Inaki Urdangarín estudia un màster de Psicologia des de la presó

Ha decidit ocupar d'eixa manera el seu temps lliure arran del tancament del pati a on realitzava exercicis i corria
Iñaki Urdangarín en una imatge d'arxiu | València Diari

 

Fa pocs dies, es va saber que Iñaki Urdangarín no podrà xafar el pati de la presó a on habitualment feia deport, corria o passejava. Es tracta d’un pati privat del que disfrutava l’exdeportista i home de la infanta, però amb les altes temperatures de l’estiu, que arriben en aquell entorn als 50 graus, s’ha clausurat la seua estada allí.

 

Arran d’això, i segons ha informat la revista ‘Corazón’, Iñaki ha decidit començar uns estudis per a ocupar totes les hores de les que disposa dins de la presó; es tracta, ni més ni menys, que d’un màster en Psicologia que farà a distància a través de la UNED.

 

Vista aèria de la presó de Brieva, a on Urdangarín complix condemna | GOOGLE MAPS

 

No sabem si eixos estudis li serviran com a teràpia per a afrontar la privació de llibertat que està patint des que fa un any ingressara en la presó d’Àvila. De moment, Iñaki espera poder disfrutar del seu primer permís penitenciari, que serà en desembre, ja que serà en eixe moment quan es complirà un quart de temps de la condemna de 5 anys i 10 mesos que està complint per malversació.

 

Serà en desembre, per tant, quan es podrà reunir amb la seua família i, sobretot, amb la seua dona, la Infanta Cristina, de qui es rumoreja que està patint una forta depressió. De fet, l'últim mes de juny, en una de les seues visites al seu home en la presó, Cristina hauria patit un atac d’ansietat.

 

La infanta Crisitina no travessa el seu millor moment | València Diari

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!